KURSER ONLINE

Våra aktuella online kurser & upplevelser

Då läget är som det är i världen med Covid-19, så tänkte vi passa på och inspirera och motivera mer online igen (vi har haft en del onlinekurser tidigare), så erbjuder just nu två olika ”kurser” online. Det är inte kurser i den bemärkelsen att man får feedback på allt man gör med hunden, utan du får uppgifter/övningar att göra och så diskuterar vi kring dessa i gruppen, du har chans att ställa frågor och samtidigt inspireras av andra. Och på så sätt kan vi också hålla nere priset kraftigt, så att alla har råd att vara med!
 
De kurser som är aktuella finner du här, med en kortare presentation av dem, och vill du veta mera eller anmäla dig så skickar du ett mail till therese@arvestrands.se
 
Hur fungerar en onlinekurs?
Hos oss gör vi som så att vi har en sluten facebookgrupp där alla uppgifter/övningar presenteras på olika sätt och där kan ni lämna in filmer eller foton på det ni gör tillsammans med er hund, men detta är helt frivilligt, och man kan vara med även om man inte vill ”redovisa” det man gör.
Super enkelt, och det enda du behöver är en hund och ett facebook konto.
 
Välkomna att vara med oss ONLINE!

RALLYCHALLENGE - Christmasedition!

Vi kommer med start den 1 december starta en Rallychallenge – Christmasedition, där man varannan dag fram till jul (sista dagen blir den 25 december) får en utmaning att ta sig an tillsammans med sin hund. Man har två dagar på sig att utföra utmaningen och man får gärna redovisa den i vår facebook grupp.

Utmaningarna kommer bestå i allt från kombinationer, momentträning till störningsträning och spännande utmaningar, allt med en extra touch av jul!

Du betalar endast 100 kr för att vara med och det enda du behöver är en hund att ha roligt tillsammans med och ett facebook konto!

Maila: therese@arvestrands.se så får du mer information.