KURSER ONLINE

Våra aktuella online kurser & upplevelser

Då läget är som det är i världen med Covid-19, så tänkte vi passa på och inspirera och motivera mer online igen (vi har haft en del onlinekurser tidigare), så erbjuder just nu två olika ”kurser” online. Det är inte kurser i den bemärkelsen att man får feedback på allt man gör med hunden, utan du får uppgifter/övningar att göra och så diskuterar vi kring dessa i gruppen, du har chans att ställa frågor och samtidigt inspireras av andra. Och på så sätt kan vi också hålla nere priset kraftigt, så att alla har råd att vara med!
 
De kurser som är aktuella finner du här, med en kortare presentation av dem, och vill du veta mera eller anmäla dig så skickar du ett mail till therese@arvestrands.se
 
Hur fungerar en onlinekurs?
Hos oss gör vi som så att vi har en sluten facebookgrupp där alla uppgifter/övningar presenteras på olika sätt och där kan ni lämna in filmer eller foton på det ni gör tillsammans med er hund, men detta är helt frivilligt, och man kan vara med även om man inte vill ”redovisa” det man gör.
Super enkelt, och det enda du behöver är en hund och ett facebook konto.
 
Välkomna att vara med oss ONLINE!

LÅT NOSEN ARBETA!

Hundens nos är fantastisk och under denna resa får du massor av tips och inspiration för att hunden ska få använda sin nos på olika sätt!

Med start måndagen den 1 juni kör vi alltså denna upplevelsechallenge online, som handlar om att hunden (tillsammans med dig) ska få uppleva nya saker i sin vardag!

Det enda Du behöver är en hund att ha roligt tillsammans med och ett facebook konto!

Så, vill du hänga med? Vi startar som sagt måndagen den 1 juni och avslutar tisdagen den 30 juni, ni kommer varje dag få en övning att göra tillsammans med hunden. Alltså får ni MASSOR av inspiration och träning tillsammans med din hund, och ni betalar bara 100 kr!

Maila: therese@arvestrands.se så får du mer information.