KURSER ONLINE

Våra aktuella online kurser & upplevelser

Då läget är som det är i världen med Covid-19, så tänkte vi passa på och inspirera och motivera mer online igen (vi har haft en del onlinekurser tidigare), så erbjuder just nu två olika ”kurser” online. Det är inte kurser i den bemärkelsen att man får feedback på allt man gör med hunden, utan du får uppgifter/övningar att göra och så diskuterar vi kring dessa i gruppen, du har chans att ställa frågor och samtidigt inspireras av andra. Och på så sätt kan vi också hålla nere priset kraftigt, så att alla har råd att vara med!
 
De kurser som är aktuella finner du här, med en kortare presentation av dem, och vill du veta mera eller anmäla dig så skickar du ett mail till therese@arvestrands.se
 
Hur fungerar en onlinekurs?
Hos oss gör vi som så att vi har en sluten facebookgrupp där alla uppgifter/övningar presenteras på olika sätt och där kan ni lämna in filmer eller foton på det ni gör tillsammans med er hund, men detta är helt frivilligt, och man kan vara med även om man inte vill ”redovisa” det man gör.
Super enkelt, och det enda du behöver är en hund och ett facebook konto.
 
Välkomna att vara med oss ONLINE!

RALLYCHALLENGE - Christmasedition!

Vi kommer med start den 1 december starta en Rallychallenge – Christmasedition, där man varannan dag fram till jul (sista dagen blir den 25 december) får en utmaning att ta sig an tillsammans med sin hund. Man har två dagar på sig att utföra utmaningen och man får gärna redovisa den i vår facebook grupp.

Utmaningarna kommer bestå i allt från kombinationer, momentträning till störningsträning och spännande utmaningar, allt med en extra touch av jul!

Du betalar endast 100 kr för att vara med och det enda du behöver är en hund att ha roligt tillsammans med och ett facebook konto!

Maila: therese@arvestrands.se så får du mer information.

RALLYCHALLENGE

Vi tänkte ge oss i kast med en till omgång av ”Rallychallenge” nu under hösten.

Tränar du rallylydnad och vill ha en liten spark i baken för att verkligen träna nu, trots att det börjar bli mörkt och vädret kanske inte alltid är med oss? Då är detta perfekt!

Här får du 1-2 gånger i veckan en utmaning att ta dig an, det kan vara en kombination, en bana, något konkret moment som ska tränas (från grunden eller finslipas), någon störning som ska utföras eller något helt annat…

Med start torsdagen den 1 oktober kör vi alltså denna challenge online, och du får nya utmaningar i två månaders tid! ”Kursen” avslutas den 1 december! Och du betalar bara 200 kronor!

Det enda Du behöver är en hund att ha roligt tillsammans med och ett facebook konto!
Har du varit med i vår rallychallenge tidigare så blir det inte särskilt mycket nytt, men vill du få lite extra motivation så går det såklart bra att gå den igen!

Maila: therese@arvestrands.se så får du mer information.

PLANNERCHALLENGE

Vill du bli inspirerad samtidigt lära dig mer om planering i hundträningen? Då är detta perfekt!

Här får du 1-3 gånger i veckan en utmaning att ta dig an, det kan vara att planera ett träningspass och sedan utföra det, göra en tracker för veckan eller något helt annat…

Med start torsdagen den 15 oktober kör vi alltså denna challenge online, och du får nya utmaningar under en månad! ”Kursen” avslutas den 15 november! Och du betalar bara 100 kronor!

Det enda Du behöver är en hund att ha roligt tillsammans med och ett facebook konto!

Maila: therese@arvestrands.se så får du mer information.