ONLINE

Våra aktuella online kurser & upplevelser

Då läget är som det är i världen med Covid-19, så tänkte vi passa på och inspirera och motivera mer online igen (vi har haft en del onlinekurser tidigare), så erbjuder just nu två olika ”kurser” online. Det är inte kurser i den bemärkelsen att man får feedback på allt man gör med hunden, utan du får uppgifter/övningar att göra och så diskuterar vi kring dessa i gruppen, du har chans att ställa frågor och samtidigt inspireras av andra. Och på så sätt kan vi också hålla nere priset kraftigt, så att alla har råd att vara med!
 
De kurser som är aktuella finner du här, med en kortare presentation av dem, och vill du veta mera eller anmäla dig så skickar du ett mail till therese@arvestrands.se
 
Hur fungerar en onlinekurs?
Hos oss gör vi som så att vi har en sluten facebookgrupp där alla uppgifter/övningar presenteras på olika sätt och där kan ni lämna in filmer eller foton på det ni gör tillsammans med er hund, men detta är helt frivilligt, och man kan vara med även om man inte vill ”redovisa” det man gör.
Super enkelt, och det enda du behöver är en hund och ett facebook konto.
 
Välkomna att vara med oss ONLINE!

TEAMWORK Challenge

Under hela januari får du en utmaning om dagen med roliga, kluriga, insiktsfulla och härliga övningar att göra tillsammans med din hund, för att öka ert TEAMWORK, i stort och smått!

Ett perfekt sätt att starta det nya året på tänkte vi!

Start: 1 januari
Kostnad: 100 kr
Anmälan: therese@arvestrands.se

PLANNER Challenge

Varannan dag under hela januari får du ett uppdrag att utföra, ibland tillsammans med din hund, men oftast för dig själv, i din anteckningsbok för hundträning. Uppdragen handlar om att få mer struktur på sin hundträning och, självklart att träna mer hund!

Ett perfekt sätt att starta det nya året på tänkte vi!

Start: 1 januari
Kostnad: 100 kr
Anmälan: therese@arvestrands.se