Gruppträningsinstruktör

Kursens innehåll

Detta är en utbildning för dig som vill utöka ditt kursutbud eller förnya och förbättra dina befintliga kurser. Där vi fokuserar på gruppdynamiken och träning utifrån denna på kurs. Du kommer dessutom få en rejäl övningsbank att använda dig av som du önskar (oavsett om det är i en gruppträning eller ”vanlig” kurs).

Under helgen kommer att gå igenom över 120 olika typer av vardagslydnads övningar, både på grundnivå, fortsättning och mer avanceradnivå.

Vem riktar sig utbildningen till?
Till alla instruktörer som vill få ny inspiration, både till sina kurser men självklart också till sin egen hundträning. Du kan också gå utbildningen om du är under utbildning till instruktör.

Mål med utbildningen
Att utveckla sina kurser med övningar som passar alla, mer avancerade övningar och övningar speciellt anpassade för träning i grupp.

Delar av innehållet:
Vad är en gruppträning?
Hur använder vi gruppen som hjälpmedel?
Stadgeövningar
Inkallningsövningar
Störningsträning
Tematräningar
Problemlösningar

Undervisningen kommer att ske genom föreläsningar och genomgångar, grupparbeten och mycket praktisk träning med egen hund.

Diplom
Efter de två dagarna får du självklart diplom.

Lärare:
Therese Arvestrand, hundinstruktör och beteendekonsult med mångårig erfarenhet som gruppträningsinstruktör.

Aktuell kurs

Datum: 4-5 augusti 2020.

Plats: Ödeshög, Östergötland.

Pris: 2699 kr för båda dagarna. Priset är det totala priset du faktiskt betalar, i priset ingår moms, administrativa kostnader, diplomering/certifiering,  fika och ett start-kit. 

Deltagare: Max 6 deltagare med hund (minimum 4).

Anmälningsvillkor
Tänk på att din anmälan är bindande om du inte avbokat inom 14 dagar efter att din anmälan har bekräftats.


Vid anmälan godkänner ni att vi behåller era kontaktuppgifter i vår kundregister. Du har rätt att begära att få dina personuppgifter borttagna, hör i sådana fall av dig till oss.

DSC02654
DSC02470
DSC_0023