Gruppträning

- för att det är roligare att träna tillsammans!

Hos 0ss erbjuder vi ett brett utbud med olika gruppträningar, det finns något som passar alla, med god kvalité, på både gruppträning och instruktörer. 
På vårt schema idag har vi Rallylydnad och Vardagslydnad.

Rallylydnad
Denna klass passar alla ekipage, men det är såklart enklare om du har kört lite rallylydnad sedan tidigare, då det är dessa övningar vi kommer att fokusera på. Alla övningar är kopplade till rallylydnadens moment, på ett eller annat sätt.

Träningen sker i grupp, ledd av utbildad instruktör, men inga skyltar eller skylthållare kommer att användas, utan allt sker i gruppträningsform. Perfekt för att få uthållighet och störningsträning, samtidigt!

Vardagslydnad
Våra gruppträningar i vardagslydnad vänder sig till ALLA hundägare, du kan komma med en valp, unghund, en omplacering som aldrig tränat något i hela sitt liv eller med den lite äldre hunden som redan har en del grunder. Alla kommer att få ut något av vår gruppträning.

Gruppträningen går till som så att vi tränar gemensamt i cirka 1 timme. Under gruppträningspasset får du inte bara träning i vardagslydnad utan också social- och miljöträning tillsammans med andra hundar och människor, en träning som är svår att få till hemmavid.

Vi har i vår valt att begränsa antalet deltagare till endast 6 ekipage, så att alla kan få ut mer av varje träningstillfälle, och alla kan få chans att få individuell handledning av välutbildad instruktör.

Aktuella träningar:

Datum & tid: Vakant.
Pris: 100 kr per ekipage.
Plats: Ödeshög eller Mjölby.

Anmälningsvillkor
Tänk på att din anmälan är bindande om du inte avbokat inom 14 dagar efter att din anmälan har bekräftats.


Vid anmälan godkänner ni att vi behåller era kontaktuppgifter i vår kundregister. Du har rätt att begära att få dina personuppgifter borttagna, hör i sådana fall av dig till oss.