Om oss

Vilka är vi?

Arvestrands Djur & Natur AB drivs av Therese & Simon Arvestrand. Vi är ett gift par som bor på en liten gård tillsammans med fyra hundar, höns, vaktlar och bin.

Therese är den som har hand om utbildningsverksamheten i företaget och hon arbetar också en hel del med de hundutbildningar som finns på Sommenbygdens Folkhögskola i Tranås (Hundtränare- och Hundskötarutbildningar). Hon är utbildad inom pedagogik, sociologi, psykologi och etologi på universitetsnivå. Och hon är bland annat utbildad till hundinstruktör och hundpsykolog samt instruktör och domare i rallylydnad. Vill du ha mer information om Thereses utbildningar och bakgrund går det fint att höra av sig. Therese tycker om att baka på fritiden och därför händer det att det bjuds på gott fika på kurser och utbildningar. Hon är också lektant på hobbynivå och gillar att utmana både människor och hundar i olika utvecklande lekar.

Simon arbetar som automationsingenjör och åker landet runt för att arbeta där hans spetskompetens behövs för tillfället. Han tycker mycket om att jaga och vara ute i skog och mark, och när han kommer hem åtnjuts det middagar med hembryggt öl och picklad rödlök.

Pedagogisk vision

Vi älskar att få människor och hundar att utvecklas och hitta sin väg att gå genom livet.

 

Kontakt

Du når oss på mail,
Therese; therese@arvestrands.se
Simon; simon@arvestrands.se

Du kan tala in ett meddeland, så ringer vi upp dig, 070 388 98 48

Swish: 123 090 43 67

Var finns vi?
Vi bor i Boet, Ödeshögs kommun, Östergötland endast en kort sträcka från E4:an med naturen inpå knuten.

Upplev med oss!