Rallylydnadsinstruktör steg 1
- ONLINE

Kursens innehåll

Är du sugen på att fördjupa dig inom rallylydnad och kanske hålla egna kurser i framtiden? Då har vi utbildningen för dig, här går vi grundligt igenom allt du behöver för att kunna hålla just kurser i rallylydnad! Självklart kan man gå utbildningen utan att vilja jobba professionellt – man kanske helt enkelt vill lära sig allt om rallylydnad och fördjupa sina kunskaper för sin egen skull.

Förkunskaper:
Du måste ha en egen hund att träna med. Du behöver inte ha gått en instruktörsutbildning tidigare, men du behöver ha ett stort intresse för hundträning för att kunna tillgodogöra dig utbildningen.

Mål:
Att kunna hålla kurser och privatlektioner i rallylydnadens nybörjar- och fortsättningklasser.

Innehåll:
Utbildningen bygger på fem block som innehåller dessa delar;
Grundfärdigheter.
Rallylydnadens historia och värdegrund.
Momentträning, nybörjar- och fortsättningsklass.
Regelverk och bedömning.
Kursupplägg.
Banbyggnation och banritning.
I utbildningen ingår också en föreläsning om de nya reglerna och momenten i rallylydnad som kommer att börja gälla från och med den 1 januari 2023, den 24 mars 18:00.

Liveträningar
I utbildningen ingår tre stycken liveträningar, där vi samlas framför våra datorer och tränar våra hundar tillsammans. Dessa datum är onsdagen den 19 januari, onsdagen den den 16 februari och onsdagen den 16 mars, alla tillfällen mellan 18:00-19:30.

Lärare:
Therese Arvestrand, instruktör, skrivare, domare och aktivt tävlande inom sporten.

Diplom & Intyg
Efter genomförd utbildning, där alla uppgifter behöver lämnas in och godkännas får du ett diplom och intyg på utbildningens innehåll.

Pris: 4000kr (inkl. moms)
Priset är det totala priset du faktiskt betalar, i priset ingår moms och administrativa kostnader. Anmälningsavgift 1500kr betalas 20 dagar efter bekräftad anmälan. Resterande 2500kr senast 30 dagar innan utbildningens start (faktureras).

Aktuell kurs

Plats: Online, så du kan bo var som helst i världen.

Kursdatum:
 
BLOCK 1 – 10 januari 2022
BLOCK 2 – 10 februari 2022
BLOCK 3 – 10 mars 2022

Pris:
4000kr (inkl. moms)

Anmälningsvillkor
Tänk på att din anmälan är bindande om du inte avbokat inom 14 dagar efter att din anmälan har bekräftats.


Vid anmälan godkänner ni att vi behåller era kontaktuppgifter i vår kundregister. Du har rätt att begära att få dina personuppgifter borttagna, hör i sådana fall av dig till oss.