RallyTERRIER

Kursens innehåll

Detta är ett läger (utan övernattning) där vi tränar rallylydnad tillsammans, och på kursen är det bara ni som har en terrier som är välkommen! Terriern har en del speciella egenskaper som vi kan motarbeta eller, som vi eftersträvar, arbeta tillsammans med och anpassa träningen efter. En terrier är häftig att träna tillsammans med, när man är på samma ”våglängd” och jobbar mot samma mål, och det är det vi tar fasta på denna helg. Så oavsett om du precis börjat med rallylydnad eller tävlar i mästarklass så är du välkommen till en fartfylld helg med en massa rolig träning för dig och din terrier!

Delar av helgens innehåll:
– Kombinationsträning och uthållighetsträning.
– Grundfärdigheter och klickerträning.
– Belöningsutveckling.
– Tränarens färdigheter.
– Anpassad aktivitet och passivitet.

Det kommer bli fantastiskt roligt att träna tillsammans med andra med samma typ av hund, som vet vilka med- och motgångar som finns.

Instruktör är Therese Arvestrand, tävlande, domare och instruktör i rallylydnad. Hon har också haft Terrier sedan två års ålder och tränat terrier sedan 1995.

Aktuell kurs

Datum: 27-28 juni 2020, 10-16 båda dagarna.

Plats:
Ödeshögs Kennelklubb, Östergötland.

Kostnad:
1900 kr inklusive frukt, fika (till både dig och hunden), lunch och eftermiddagsfika.

Deltagare: Max 6 deltagare med hund.

Anmälningsvillkor
Tänk på att din anmälan är bindande om du inte avbokat inom 14 dagar efter att din anmälan har bekräftats.


Vid anmälan godkänner ni att vi behåller era kontaktuppgifter i vår kundregister. Du har rätt att begära att få dina personuppgifter borttagna, hör i sådana fall av dig till oss.