Utvecklingsdagar för Instruktörer

Arvestrands Djur & Natur

Utbildningens innehåll

Är du hundinstruktör och vill utveckla dig själv till en bättre pedagog, utöka ditt kursutbud eller bara ha väldigt roligt tillsammans med likasinnade, då ska du vara med på någon av våra utvecklingsdagar!

Lärare är Therese Arvestrand, välutbildad med många års erfarenhet av både undervisning och hundträning, och har aktivit arbetat som instruktör i över 19 år. Det vi erbjuder dig är att kunna utveckla ditt resonemang och din kunskap inom hund och hundträning.
 
Ledorden inom dessa utvecklande dagar vi erbjuder för instruktörer är, kreativitet, initiativkraft och experimentlusta. Att hålla hundkurser är det bästa som finns!

Vill du anlita Therese för att hålla någon av dessa kurser på din klubb (för utbildade instruktörer eller instruktörer under utbildning) eller i din verksamhet (för utbildade instruktörer eller instruktörer under utbildning), tveka inte att höra av dig, det finns ett utarbetat koncept, där ni får det just ni vill ha, till ett överkomligt pris.

Förkunskaper:
Du måste ha en egen hund att träna med. Du ska vara utbildad instruktör eller ha motsvarande kunskaper.

Mål:
Att utveckla sina kurser med övningar som passar alla, mer avancerade övningar och övningar speciellt anpassade för träning i grupp. Och att bli inspirerad för ökad kreativitet som kursplanerar.

Dagarna innehåller bland annat:
Övningsbanker inom områden såsom följsamhet och inkallning.
Belöningsutveckling.
Metodik och pedagogik.
Mindfulness för hundtränare.
Hållbarhet ur ett nytt perspektiv.
Kursupplägg och kursidéer.

Utbildningen är både praktisk och teoretisk och undervisning sker genom genomgångar, grupparbeten, praktik med egen hund samt hemuppgifter. Och omfattar 16 h lärarledda lektioner.

Diplom
Efter helgen erhåller du ett diplom.

Lärare:
Therese Arvestrand, instruktör, beteendekonsult, hundpsykolog, stresspedagog och lektant på hobbynivå.

Pris: 2699 kr (inkl. moms)
Priset är det totala priset du faktiskt betalar, i priset ingår moms, administrativa kostnader, diplomering/certifiering och fika.

Aktuell kurs

Plats: Ödeshög.

Kursdatum:
Vakant.

Tider:
10-16 båda dagarna.

Deltagare:
Max 6 deltagare (minimum 4).

Pris:
2699 kr (inkl. moms)

Anmälningsvillkor
Tänk på att din anmälan är bindande om du inte avbokat inom 14 dagar efter att din anmälan har bekräftats.


Vid anmälan godkänner ni att vi behåller era kontaktuppgifter i vår kundregister. Du har rätt att begära att få dina personuppgifter borttagna, hör i sådana fall av dig till oss.

DSC01759
DSC01791