Utvecklingskurs för Instruktörer

Arvestrands Djur & Natur

Kursens innehåll

Är du hundinstruktör och vill utveckla dig själv till en bättre pedagog, utöka ditt kursutbud eller bara ha väldigt roligt tillsammans med likasinnade, då ska du vara med på vår onlinekurs!

Lärare är Therese Arvestrand, välutbildad med många års erfarenhet av både undervisning och hundträning, och har aktivt arbetat som instruktör i 20 år. Det vi erbjuder dig är att kunna utveckla ditt resonemang och din kunskap inom hund och hundträning.

Ledorden inom denna kurs vi erbjuder för instruktörer är, kreativitet, initiativkraft och experimentlusta. Att hålla hundkurser är det bästa som finns!

Förkunskaper:
Du måste ha en egen hund att träna med. Du ska vara utbildad instruktör eller ha motsvarande kunskaper.

Kursen innehåller bland annat:
– Övningsbanker inom områden såsom följsamhet och inkallning.
– Uppvärmningslekar.
– Metodik och pedagogik.
– Mindfulness för hundtränare.
– Kursupplägg och kursidéer.

Vi träffas online de datum som står till höger, då tränar vi med hundarna i cirka 60 minuter och så har vi diskussioner och frågestund i cirka 60 minuter efter det (precis som en ”vanlig” hundkurs). Du behöver ha tillgång till en dator/platta/telefon där du kan följa våra lektioner och prata med oss andra (vill du inte visa dig på bild är det okej) och ett mailkonto där du får hemläxor mellan tillfällena.

Kursen pågår under 7 veckor (varannan vecka) och innefattar 4 lektioner (á 2 timmar) med egen träning mellan kurstillfällena.

Aktuell kurs

Plats: Online

Kursdatum:
1/7, 15/7, 29/7 samt 12/8, 18:00-20:00 alla gånger.

Pris:
700 kr (inkl. moms)

Anmäl dig här:

Anmälningsvillkor
Tänk på att din anmälan är bindande om du inte avbokat inom 14 dagar efter att din anmälan har bekräftats.


Vid anmälan godkänner ni att vi behåller era kontaktuppgifter i vår kundregister. Du har rätt att begära att få dina personuppgifter borttagna, hör i sådana fall av dig till oss.

DSC01759
DSC01791