Upplevelser

för dig och din hund

Arvestrands Djur & Natur

Upplev tillsammans med oss!

I alla våra upplevelser lägger vi fokus på att både du och hunden ska uppleva saker med alla era sinnen och att på så sätt också fördjupa er relation och förståelse för varandra. Vi försöker tänka utanför ramarna och fokuserar våra upplevelser på saker som man kanske redan gör tillsammans med sin hund men där vi vill att du som människa också ska bli mer uppmärksam på din hund och på så sätt lära känna den bättre.

Våra upplevelser finns med olika inriktning men alla har gemensamt att vi bortser från träning och struktur och går mer på känsla och vad vi vill och önskar i stunden, med inslag från yoga, meditation och mindfulness, skogsbad, berikning och hundfilosofi.

Välkommen att komma och uppleva tillsammans med oss, och tillsammans med din bästa vän, hunden!

Svårighetsnivåer

Vi har valt att försöka visa till vem de olika upplevelserna riktar sig och passar till genom att ha en svårighetsnivå på varje upplevelse, och nedan finner du förklaringen till de olika nivåerna. Men vi vill poängtera att ingen av upplevelserna är särskilt ansträngande eller fysiskt krävande för varken hund eller förare.

Nivå 1
Mycket lätt, denna upplevelse passar alla, även om du har en valp eller har svårt att röra dig i terräng.

Nivå 2
Lätt, vi håller oss till vägar eller väl upptrampade stigar, lämpar sig dock ej för valpar men unghundar från 9 månader är välkomna.

Nivå 3
Medel, delar av upplevelsen är off-road eller på dåligt upptrampade stigar och vi är ute en längre stund och rör på oss, lämpar sig ej för valpar men unghundar från 9 månader är välkomna.

Aktuella upplevelser